Lezing Annemarie van Gaal

Lezing Annemarie van Gaal

13 oktober 2019

Bewust met geld

Annemarie van Gaal – ondernemer, investeerder, zakenvrouw, columnist en schrijver – begon haar carrière in de jaren negentig, toen ze in Rusland de grootste onafhankelijke uitgeverij opzette. Het land dwong haar na te denken over hoe we omgaan met geld en investeringen. Ze vertelt welke obstakels ze tegenkwam… en overwon. Door haar ervaringen in Rusland plaatst ze kritische kanttekeningen bij de westerse kijk op de economie. Stimuleert de overheid soms niet de verkeerde zaken rondom het uitgeven van geld? Want lang niet iedereen in onze samenleving weet geld goed te investeren en uit te geven. Wil jij hier meer over weten? Annemarie geeft tijdens haar lezing tips om een financieel gezond leven te leiden.

Actie: Dit is de eerste lezing in een reeks van 6 , iedere maand een lezing  tot en met maart  2020. Alle lezingen bijwonen voor maar €25,- ? Dat kan als je Vriend wordt van het museum!

Kosten: € 10 lezing (exclusief € 5,50 entreeprijs museum) € 5 korting op vertoon van RotterdamPas, Museumjaarkaart en Studentenpas, waarmee ook gratis toegang tot het museum. Gratis voor vrienden.

Waar: De Kuyper Salon

Tijd: 14.00 - 15.00 uur

Reserveren: Vóór 6 oktober via reserveringen@bdmuseum.nl onder vermelding van de datum van de gekozen lezing.