Agenda

  • Kinderactiviteiten
  • Volwassen/Familie activiteiten
  • Evenementen
Podium PO€N talk: Willem Hooft – Geen golf te hoog

Podium PO€N talk: Willem Hooft – Geen golf te hoog

21 oktober 2021, 21 oktober 2021

Willem Hooft – professioneel kitesurfer- motiverend spreker – oprichter Willem Hooft Foundation

“Kijk naar wat er wél kan en denk in kansen. Stop nooit met dromen, want als je echt iets wilt is er veel mogelijk” Na een ernstig motorongeluk, in 2016, kreeg Willem in het ziekenhuis te horen dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Hij leefde nog en was vastbesloten volledig voor deze tweede kans te gaan. Laat je door Willem meenemen in een persoonlijk verhaal vol inspiratie over de grote veranderingen in zijn leven, ook in financiële zin. Hoe hij met een crowdfunding – actie zijn droom wist te realiseren en met de oprichting van de Willem Hooft Foundation anderen helpt. Willem motiveert aan de hand van thema’s als ‘de kracht van hulp vragen’, ‘tegenslag ombuigen naar succes’ en ‘denken in kansen en mogelijkheden.

Ga na afloop van de lezing in gesprek met Willem. Hij neemt graag de tijd voor interactie en het achteraf beantwoorden van vragen.

Reserveren voor deze bijeenkomst? Mail naar reserveringen@bdmuseum.org o.v.v. Podium Poen. Vermeld in de mail de datum en en spreker van de bijeenkomst, onder welke naam en met hoeveel personen je komt.

Een coronatoegangsbewijs is noodzakelijk voor deze bijeenkomst, vergeet het bewijs en uw legitimatie niet mee te nemen.

Met Podium PO€N biedt het Belasting & Douane Museum een ontmoetingsplek waar kennis wordt gedeeld en discussies op gang worden gebracht over geldzaken en financiële bewustwording.

Kosten: Gratis

Tijd: Inloop: 19.30 uur Aanvang lezing: 20.00 uur