Podium PO€N talk: Deveney Undetiwan – Jongeren & geld

Podium PO€N talk: Deveney Undetiwan – Jongeren & geld

17 oktober 2021, 17 oktober 2021

Deveney Undetiwan – Peer educator MoneyWays, projectmedewerker bij Diversion

“Als je mij zou vragen of ik financieel ben opgevoed, dan durf ik toe te geven dat dit niet het geval is. Ik heb fouten moeten maken totdat ik wist hoe ik het beste kan omgaan met geld.” Door zelf fouten te maken als jonge tiener heeft Deveney langzaamaan geleerd hoe ze voor zichzelf een financieel stabiel leven kan creëren en behouden. Nu staat Deveney als peer educator voor de klas om tieners financieel bewust en redzaam te maken. Dat is hard nodig: financiële skills worden thuis vaak niet aangeleerd en praten over geldproblemen blijft een taboe. Deveney neemt je mee in haar persoonlijke ervaringen met geld. Ook vertelt ze over haar ervaringen uit het klaslokaal: het financiële gedrag van jongeren, de issues waar ze tegenaanlopen en wat volgens haar belangrijk is om schulden onder jongeren te voorkomen.

Reserveren voor deze bijeenkomst? Mail naar reserveringen@bdmuseum.org o.v.v. Podium Poen. Vermeld in de mail voor welke bijeenkomst (datum) je wilt aanmelden, onder welke naam en met hoeveel personen je komt.

Een coronatoegangsbewijs is noodzakelijk voor deze bijeenkomst, vergeet het bewijs en uw legitimatie niet mee te nemen.

Met Podium PO€N biedt het Belasting & Douane Museum een ontmoetingsplek waar kennis wordt gedeeld en discussies op gang worden gebracht over geldzaken en financiële bewustwording.

 

Kosten: Gratis

Waar: De Kuyper Salon

Tijd: Inloop 14:00 uur Aanvang talk: 14:30 uur