Reviews

Hier leest u de mening van bezoekers over het museum, die zij in het gastenboek schreven. De meeste bezoekers bestempelen hun bezoek als leerzaam en leuk.

      

It was a great experience. It shows the efforts and initiatives taken by the Dutch government to sensitise its people about their shared and common responsibilities.
Worth replication.

Datum: 09/08/2017

Belastingmuseum hoort gratis te zijn! Verder leuk.

Datum: 02/08/2017

Leeftijd: 75

Fantastische tentoonstelling over speurhonden en zeer boeiende en deskundige rondleiding! De rest van het museum oogt ook heel interessant en ziet er ook zeer verzorgd uit. Daarvoor kom ik nog een keer terug. En zeg het voort!

Datum: 27/07/2017

Leeftijd: 57

Aantal personen: 1

Postcode: 3573BG

Het was ontzettend leuk, het is zo jammer dat het in oktober stopt, het moet eigenlijk langer doorgaan.

Het was echt top met Leon

Datum: 16/08/2017

Leeftijd: 15

Aantal personen: 4

Postcode: 1511HB

Het was leuk. Bij de naam dacht ik: mwa....
Maar het is veel leuker dan verwacht.

Datum: 13/08/2017

Leeftijd: 13

Aantal personen: 2

Postcode: 1829EG

Leuk en heel leerzaam. Dacht dat belasting onzin is, maar we krijgen er veel voor terug.

Datum: 03/05/2017

Leeftijd: 14

Aantal personen: 4

Postcode: 2181BE

Heerlijk afwisselend museum voor elk wat wils

Datum: 02/05/2017

Leeftijd: 5 tot en met 56

Aantal personen: 5

Postcode: 3381JR

Ik vond de speurtocht het leukste. Je kon hier ook super veel doen.
Ik geef het museum een 9,3

Datum: 28/02/2017

Leeftijd: 9

Aantal personen: 3

Postcode: 3452DA

Ik vond het leuk.
Ik wil ook wel bij de Douane werken

Datum: 28/02/2017

Leeftijd: 8

Aantal personen: 22

Beste.....
Wat leuk om de belastingdienst beter te leren kennen. Jullie hebben er een mooi en afwisselend museum van gemaakt! Succes verder..

Datum: 29/12/2016

Leeftijd: 30

Aantal personen: 6

Postcode: 7468SJ

Was zeer gezellig en nog veel geleerd voor economie

Datum: 27/11/2016

Leeftijd: 14

Aantal personen: 4

Postcode: 3135RR

Het was heel erg interessant en leerzaam,
Ook voor de kinderen

Datum: 11/10/2016

Leeftijd: 60

Aantal personen: een bus vol

Postcode: 4284EH

Wat een superdag! Van 11 tot 15.30 Plezier! Bedankt

Datum: 02/10/2016

Leeftijd: 8

Aantal personen: 4

Postcode: 1507TX

Heel erg leuk!
En ik weet eindelijk waar het gezegde “buiten schot blijven” vandaan komt.

Datum: 02/10/2016

Leeftijd: 49

Aantal personen: 6

Postcode: 3171CT

Leuk gek spannend
Leuk, interactief, speurtocht is een aanrader!

Datum: 23/09/2016

Leeftijd: 9 en 10

Aantal personen: 2

Postcode: 3994NP

Prima museum
Goed om nu eens 't waarom en achtergrond v/d belastingheffing onder ogen te zien.

Prima, heel erg leerzaam museum. Veel te doen en veel informatie over belasting en geschiedenis van Nederland.

Datum: 13/08/2016

Leeftijd: 28

Aantal personen: 2

Postcode: 3038CG

Het was een erg informatieve en leuke ervaring. Bedankt voor de rondleiding.
Zomerschool Leiden

Datum: 14/07/2016

Aantal personen: 6

Postcode: Leiden

We kennen de belasting, deze is echter de leukere kant. Mooie expositie en mooie opstelling. Toch een aanrader.

Datum: 12/06/2016

Leeftijd: 56

Aantal personen: 2

Postcode: 7481RV