Blije winnaars

In de eerste weken van de sluiting van het museum hebben we een kleurwedstrijd uitgeschreven voor de jonge thuisblijvers. De winnaars hebben hun prijs thuis ontvangen. Zij hebben op hun beurt ons weer bericht over hoe blij ze waren met het boek “Gekke geurtjes”.

Op ons Facebook account”, liet de moeder van Dex dit zo weten: “Dex is heel erg blij met het gewonnen boek. Afgelopen zomer bij het museum geweest en bij het maken van de kleurplaat vroeg hij, wanneer gaan we weer. Ik kan alleen maar zeggen ik hoop snel. En tot die tijd genieten wij van het prachtige boek. Wij wensen al het personeel en vrijwilligers heel veel sterkte.”

 

Inzenden kan nog: In eerste instantie liep de wedstrijd tot 6 april 2020, maar nu scholen en musea tot minimaal 28 april 2020 gesloten blijven, verlengen we de wedstrijd. De kleurplaat is te downloaden op museum@home onder thuisactiviteiten. Stuur een foto van jouw kleurwerk naar educatie@bdmuseum.org en maak alsnog kans op dit leuke en leerzame boek: Gekke geurtjes!