Spreekbeurt Douane

Hulp bij spreekbeurt of werkstuk

Ga je een spreekbeurt houden over de Douane of maak je een werkstuk, dan helpen wij je graag. Je kan natuurlijk op bezoek komen en alles in het museum bekijken. Maar misschien woon je niet in de buurt of wil je liever eerst meer lezen over wat de Douane allemaal doet. Bekijk dan ons Spreekbeurtpakket.

Extra tips:
• Kijk ook eens op het Douane Youtube kanaal, daar staan allerlei filmpjes die een goed beeld geven van het werk van de Douane.
• Of download de app ‘Douane reizen’, daarop kun je ook veel informatie vinden (te installeren op smartphone of tablet).
• Het museum heeft verschillende activiteiten en events rond de Douane, zoals demonstraties met speurhonden en het DouaneLab tijdens het Weekend van de Wetenschap. Zoek in onze agenda voor activiteiten en data.

Contact: Heb je toch nog vragen? Dan kun je ons bereiken via de mail educatie@bdmuseum.org. En natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar hoe het is gegaan met je spreekbeurt of wil je jouw werkstuk met ons delen. Mail het ons, we horen het graag.