Derde verplichte tijdelijke sluiting, voor ieders veiligheid & gezondheid

Ook wij hadden ons een andere kerst voorgesteld met mooie activiteiten in de vakantie voor bezoekers. De posters “Speur, Speel Ontdek” ter promotie van een leuk en leerzaam gezinsuitje, hangen in de stad, maar helaas hebben we de museumdeuren gesloten, vanaf vandaag 15 december tot en met 19 januari 2021. Alles in het belang van de volksgezondheid.

Online bieden we met museum@home afleiding, net als tijdens eerdere sluitingen. Je kunt digitaal op pad, o.a. door de geschiedenis van belastingen in Nederland. Museum@home is aangevuld met ‘museumsnacks’, korte filmpjes waarin museumdocenten bezoekers meenemen, in het museum, met mooie verhalen achter hun topstukken uit de vaste collectie. Ook zijn er nieuwe pareltjes uit het depot toegevoegd en ideeën voor creatieve thuisactiviteiten.

Wij blikken positief vooruit en hopen bezoek weer veilig te mogen ontvangen vanaf woensdag 20 januari 2021. Voor nu, wenst het hele museumteam iedereen toch een liefdevolle kerst in intieme kring en een nieuwjaar in goede gezondheid.