Podium PO€N talk: Stella de Swart – Schulden & Armoede

Podium PO€N talk: Stella de Swart – Schulden & Armoede

19 oktober 2021, 19 oktober 2021

Stella de Swart – Spreker en inspirator, auteur van het boek “Armoede krijg je gratis”

“Pluk de dag, ook al heb je minder geld.”
Stella de Swart doorbreekt het taboe over armoede en schulden. Zij is een inspirator die spreekt vanuit haar eigen ervaring, deelt haar waargebeurde verhaal en geeft advies. Met een arts als vader en een verpleegkundige als moeder weet ze als geen ander hoe het is om financieel onafhankelijk te zijn. Ze leidt jarenlang een gelukkig en financieel bevoorrecht leven, heeft een mooi huis, twee geweldige kinderen en een succesvolle carrière. Helaas verandert alles als ze haar baan verliest en ook haar relatie eindigt. Door een samenloop van omstandigheden komt ze in grote financiële problemen en weet ze ook hoe het is om in armoede te leven en schulden te hebben.

Reserveren voor deze bijeenkomst? Mail naar reserveringen@bdmuseum.org o.v.v. Podium Poen. Vermeld in de mail de datum en spreker van deze bijeenkomst, onder welke naam en met hoeveel personen je komt.

Een coronatoegangsbewijs is noodzakelijk voor deze bijeenkomst, vergeet het bewijs en uw legitimatie niet mee te nemen.

Met Podium PO€N biedt het Belasting & Douane Museum een ontmoetingsplek waar kennis wordt gedeeld en discussies op gang worden gebracht over geldzaken en financiële bewustwording.

 

Kosten: Gratis

Tijd: Inloop: 19.30 uur Aanvang lezing 20.00 uur