BSO-museumbezoek

Zelfstandig groepsbezoek

BEPERKT TOEGANG TOT DOUANEDEK EN VERPLICHT RESERVEREN

IN VERBAND MET DE NOG GELDENDE REGELS VOOR EEN VEILIG EN AANGENAAM BEZOEK IS HET DOUANEDEK ALLEEN MET RESERVERING VOORAF TE BEZOEKEN EN GELDT ER VOOR BSO GROEPEN EEN MAXIMUM VAN 10 KINDEREN EN 2 VOLWASSENEN.

Het museum heeft van alles te bieden voor een bezoek met de BSO. Begeleiders hebben met hun BSO-groepen gratis toegang tot het museum, wel is aanmelding en reservering vooraf verplicht. Lees hier wat het museum aan mogelijkheden heeft voor een Zelfstandig Bezoek BSO.

Per verdieping wordt beschreven wat er voor de kinderen te zien en doen is. Ook staan er praktische tips in over bijvoorbeeld verdeling in groepjes en gewenste begeleiding. En ook huisregels, die het bezoek voor iedereen aangenaam maken.  Met deze info kunt u zelf een route samenstellen of besluiten met hen de speurtocht door het museum te doen (vanaf 7 jaar).

RESERVEER OP TIJD
Omdat het museum door scholen ook voor educatieve programma’s wordt bezocht, verzoeken wij u minimaal twee weken van te voren reserveren voor een zelfstandig groepsbezoek.

CONSUMPTIES IN HET MUSEUM:  Mocht u met de leerlingen in het museum willen pauzeren om te eten en drinken, wilt u dat dan ook aangeven bij de reservering. Het museumcafé wordt namelijk ook geboekt voor andere externe groepen. Het is daarom belangrijk voor ons grote groepen goed in te kunnen plannen.