Doeraks ‘Hondleiding’

   

Met Doerak op ontdekkingsreis

Onze douanespeurhond Doerak zoekt een baasje om rond te snuffelen in het museum! Met deze aaibare interactieve knuffelgids op je arm kun je zelf op speurtocht door het museum. Op verschillende plekken in het museum legt hij van alles uit en geeft hij je telopdrachten. En zo ontdek je samen de verhalen in het museum. De HONDleiding wordt gratis aangeboden en is leuk voor het hele gezin.

EXCLUSIEVE HONDLEIDING

Bij aankomst in het museum, kun je bij de balie informeren of één van onze twee Doerakken beschikbaar is voor een HONDleiding. Nog even bezet? Doe dan eerst de speurtocht, dat kan altijd.

Doerak wordt na elke rondleiding gereinigd in een box/lade met UV-C licht.

“De mevrouw bij de balie vroeg of wij een Hondleiding wilden hebben van Doerak! Ondanks de (beginnende) puberteit was het duo gelijk enthousiast! En wat was dat lollig zeg!”  (Instagram: Erop_uit_met_de_kids)

Wat kan je verwachten als je straks weer met Doerak op pad kan

Kinderen en volwassenen kunnen samen genieten van deze interactieve audiotour, die ongeveer 45 minuten duurt. Tijdens de tour worden kinderen uitgedaagd beter naar de collectie te kijken en ouders horen ook meteen een paar leuke weetjes over het museum. Ouders/begeleiders ontvangen een plattegrond van het museum om de kinderen een beetje te kunnen sturen bij het speuren naar de opdrachten. Het speuren vindt plaats op de eerste en tweede verdieping. Als Doerak klaar is met alle opdrachten, mag hij weer teruggebracht worden naar de balie. Dan kan hij even opladen voor een volgende ronde. Doerak mag helaas niet mee spelen op het DouaneDek of naar het museum café.