Vrienden van het museum

De Stichting Vrienden van het Belasting & Douane Museum heeft als doel het verwerven van fondsen om de collectie van het museum in stand te houden en uit te breiden. Jaarlijks kunnen bijzondere projecten worden gerealiseerd dankzij de ‘Vrienden’ steun.

Vriend worden

U kunt al Vriend worden met een bijdrage van € 25,-  per persoon per jaar. Met uw vriendenpas krijgt u gratis toegang tot het museum. U krijgt een uitnodiging voor exclusieve Vrienden-activiteiten. En om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen ontvangt u vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief.

Mail uw naam, (mail)adres en telefoonnummer naar vrienden@bdmuseum.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Als bedrijf lid worden van de Vriendenstichting?

Voor (minimaal) € 500,- per jaar kunt u met uw bedrijf vriend worden van het museum. U krijgt dan ook korting op de locatieverhuur van De Kuyper-Salon. Neem contact op met de vrienden om de mogelijkheden van het bedrijfslidmaatschap te bespreken.

ANBI-status

De Stichting Vrienden van het Belasting & Douane Museum heeft als Algemeen Nut beogende Instelling de ANBI-status. Uw bijdrage kan met in acht neming van een bepaalde drempel, in mindering worden gebracht op uw belastbaar inkomen.

Met betrekking tot zakelijke gegevens kunt u serven naar: http://anbi.federatiecultuur.nl/organisatie/nmv/stichting-vrienden-belastingmuseum/

Contact

Mail: vrienden@bdmuseum.nl

Vriendendag-voorjaar 2023

De Vriendendag stond in het teken van de officiële onthulling van het Canon-schild, de toetreding van het museum tot het netwerk van de Canon van Nederland. Een rondleiding langs de sleutelstukken stond op het programma met na afloop een gezellige borrel.