Zelfstandig groepsbezoek MBO

Het museum heeft naast educatieve programma’s en rondleidingen ook van alles te bieden voor een zelfstandig bezoek met uw studenten. Aan een zelfstandig groepsbezoek zijn geen kosten verbonden. Ook begeleiders van de studenten hebben gratis toegang tot het museum (met een maximum van 1 op 15 leerlingen). Wel is aanmelding en reservering verplicht. Download hier de informatie over een Zelfstandig Bezoek MBO. Per verdieping wordt beschreven wat er voor de studenten te zien en doen is. Met deze info kunt u zelf een route samenstellen. Ook staan er praktische tips in over bijvoorbeeld verdeling in groepen en gewenste begeleiding. En ook huisregels, die het bezoek voor iedereen aangenaam maken.

RESERVEER OP TIJD
Omdat het museum door scholen ook voor educatieve programma’s wordt bezocht, verzoeken wij u minimaal twee weken van te voren reserveren voor een zelfstandig groepsbezoek.

CONSUMPTIES IN HET MUSEUM:  Mocht u met de leerlingen in het museum willen pauzeren om te eten en drinken, wilt u dat dan ook aangeven bij de reservering. Het museumcafé wordt namelijk ook geboekt voor andere externe groepen. Het is daarom belangrijk voor ons grote groepen goed in te kunnen plannen.