Zelfstandig groepsbezoek VO

Het museum heeft naast educatieve programma’s en rondleidingen ook van alles te bieden voor een zelfstandig bezoek met uw leerlingen. Aan een zelfstandig groepsbezoek zijn geen kosten verbonden. Ook docenten en begeleiders van de leerlingen hebben gratis toegang tot het museum (met een maximum van 1 op 15 leerlingen). Wel is aanmelding en reservering verplicht. Download hier de informatie over een Zelfstandig Bezoek VO. Per verdieping wordt beschreven wat er voor uw leerlingen te zien en doen is. Met deze info kunt u zelf een route samenstellen. Ook staan er praktische tips in over bijvoorbeeld verdeling in groepjes en gewenste begeleiding. En ook huisregels, die het bezoek voor iedereen aangenaam maken.

RESERVEER OP TIJD
Omdat het museum door scholen ook voor educatieve programma’s wordt bezocht, verzoeken wij u minimaal twee weken van te voren reserveren voor een zelfstandig groepsbezoek.

CONSUMPTIES IN HET MUSEUM:  Mocht u met de leerlingen in het museum willen pauzeren om te eten en drinken, wilt u dat dan ook aangeven bij de reservering. Het museumcafé wordt namelijk ook geboekt voor andere externe groepen. Het is daarom belangrijk voor ons grote groepen goed in te kunnen plannen.