Zomervakantie-Pret aan de Parklaan

Tijdens zomervakantie ook op maandag geopend.

De zomervakantie staat voor de deur en wij zijn klaar voor uw bezoek, met een verassend zomerprogramma in ons museum voor het hele gezin. Gedurende de hele zomervakantie, van alle regio’s is het museum ook op maandag geopend. Het gaat in totaal om acht maandagen, van 6 juli tot en met maandag 24 augustus 2020.

Kom op ontdekkingsreis en laat je verrassen

We hebben een speurtocht door de vaste presentatie van het museum vol belasting- en douane raadsels. Dus kom op reis en ontdek hoe leuk en spannend belastingen kunnen zijn. De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, gratis op te halen bij de balie en leuk voor het hele gezin. Kinderen met een Jeugd Vakantie Paspoort krijgen na afloop van de speurtocht nog een extra verrassing.

    

Het Douane speeldek voor uw gezin alleen

Spelen op het DouaneDek kan het hele jaar door, maar deze zomervakantie is het exclusief te reserveren voor uw gezin. Een half uur lang met het gezin alleen op dit speeldek waar kinderen als echte douaniers aan de slag kunnen, te land ter zee in de lucht. Zeker zijn van een plek op reserveer het DouanDek dan telefonisch: 088-1514900

Bijzondere kunst

Afgezien van een aantal bijzondere kunstwerken in de vaste collectie van het museum is deze zomer nog te zien: “Samensmeden, meesters in zilver”. Schilderijen van Hollandse meesters als Jan Steen vormen het decor van prachtig Nederlands zilverwerk uit de collectie van museum Boijmans van Beuningen. De tentoonstelling is door maximaal 4 personen of 1 huishouden tegelijkertijd te bezoeken. Dat maakt het extra bijzonder.

 

Verder op de Agenda

Meer weten over het douanewerk, kom dan naar oud–douanier Leon. Op twee woensdagen staan er koffers met een verdachte inhoud in het museum. Klaar om onderzocht te worden. Leuk voor het hele gezin. Of laat de kleintjes komen luisteren naar de avonturen van speurhond Doerak.