Straks te zien & te doen

Wij blikken positief vooruit en hopen bezoek weer veilig te mogen ontvangen vanaf woensdag 10 februari 2021, met inachtneming van de dan geldende Covid-19 maatregelen. Een nieuwe tijdelijke tentoonstelling en diverse activiteiten staan op het programma.

Douane activiteiten

Zondag 28 maart staan er koffers met verdachte inhoud in het museum om te onderzoeken en op tweede paasdag, maandag 5 april, zijn  vreemde vondsten te bewonderen. Douaniers lichten je dan ter plekke voor over wat wel en niet mee mag, als we straks weer op reis mogen. Kijk in de Agenda voor alle activiteiten.

Tentoonstelling

Zodra het museumdeuren weer open mogen, kan de bouw van  de “FIOD-Fraudebestrijding” afgerond worden. Een expo & escaperoom in één, waar bezoekers in een exclusief klein gezelschap in de schoenen van een FIOD rechercheur kunnen stappen. Kijk voor meer info over de opzet van de tentoonstelling en op te lossen fraudecases, op de tentoonstellingspagina FIOD-Fraudebestrijding.